NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Energie

Hoe werkt een energievergelijker?

2 Minuten lezen
energievergelijker

U bent op zoek naar de goedkoopste energieleverancier? Een energievergelijker is de beste manier om dit te vinden. Het scheelt u zelf al uren aan zoekwerk en administratie wanneer u energie vergelijken wilt. Een vergelijker heeft niet veel informatie nodig om u de goedkoopste mogelijkheden aan te bieden. Toch zijn er veel vragen over hoe een vergelijker al deze gegevens kan aanbieden. Om u dit helder uit te leggen, vertellen wij u hoe een energievergelijker werkt.

Geef de energievergelijker de benodigde informatie

U maakt het een energievergelijker makkelijker wanneer u zoveel mogelijk informatie invoert. Op deze manier kan de vergelijker u de beste opties geven die bij uw verbruik past. U heeft hier enkel uw jaarrekening en jaarverbruik voor nodig. Heeft u dit niet tot uw beschikking? De energievergelijker kan ook een schatting maken aan de hand van uw gezinsgrootte. Verder hoeft u enkel uw adres in te voeren en eventueel uw huidige leverancier.

Mocht u gebruik maken van een dubbele of slimme meter, voer dan ook het normale en het dal verbruik in. Op deze manier heeft de energievergelijker nog meer informatie tot haar beschikking en kan het u van nog betere aanbiedingen voorzien. Voor meer informatie over de benodigde gegevens, verwijzen wij u graag naar https://www.zelfenergievergelijken.nl/energievergelijker/.

Maak gebruik van de filters

Wanneer u alle informatie in de energievergelijker heeft ingevoerd, geeft de vergelijker u een overzicht van de resultaten. De goedkoopste mogelijkheid staat altijd bovenaan. U kunt deze resultaten ook filteren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar groene energie? Dan stelt u dit in via de filters. U krijgt dan enkel nog de leveranciers te zien die groene energie aanbieden. 

De energievergelijker houdt ook rekening met de looptijd van een contract. Zo kunt u ook de filter gebruiken voor hoe lang u een contact wilt aangaan. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een vast of variabel tarief te vergelijken. Dankzij deze filters van de energievergelijker kunt u nu nog gemakkelijker het energiecontract vinden dat het beste bij uw situatie en wensen past. 

Is een energievergelijker onafhankelijk?

Zelf Energie Vergelijken is betrouwbaar en transparant. Om dit te waarborgen zijn wij aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg en Shops Keurmerk. De energievergelijker is geheel zelfstandig en is er op gericht om u altijd de laagste prijs aan te bieden van de verschillende leveranciers. Daarnaast zorgt de energievergelijker voor gemak. Het scheelt u zelf veel werk om alle energieleveranciers en contracten te vergelijken. 

Gerelateerde berichten
Energie

Isolatiemaatregelen helpen met terugdringen van stookkosten

4 Minuten lezen
Het stookseizoen kan een behoorlijke impact hebben op je energierekening. Gelukkig zijn er effectieve maatregelen die je kunt nemen om de kosten…
Energie

Gasloos wonen is de toekomst

1 Minuten lezen
Wist je dat er al veel mensen zonder gasaansluiting wonen? De meeste mensen hebben alsnog een Cv-ketel en een gasaansluiting en dit…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *