NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Energie

Gasloos wonen is de toekomst

1 Minuten lezen

Wist je dat er al veel mensen zonder gasaansluiting wonen?

De meeste mensen hebben alsnog een Cv-ketel en een gasaansluiting en dit is een vorm van grijze energie. Wil jij het milieu helpen, dan stap je over naar groene energie. In deze blog geef ik je de voordelen van gasloos wonen, veel leesplezier.

Goed voor het milieu

De CO2-uitstoot moet verminderd worden om het milieu te verbeteren en van het gas af te gaan helpt daar enorm mee. Nu ga je helemaal geen CO2 meer uitstoten. Als je daarnaast energieneutraal gaat wonen, dan krijg je een ander energielabel. Dit label is interessant als je jouw woning in de toekomst gaat verhogen, want hij is dan meer geld waard.

Flink kosten besparen

Natuurlijk willen we met z’n allen het milieu beschermen, maar het heeft ook nog een ander groot voordeel. Dat voordeel is dat je gelijk geld gaat besparen op je energierekening. Tuurlijk staat daar wel tegenover dat niet iedereen zomaar een in één keer de investering kan betalen. Al heb je alsnog wel kans op veel korting door de subsidies.

Gezonder gaan leven

Naast de installatie van een warmtepomp kiezen veel mensen voor de aanleg van vloerverwarming. Je bent dan duurzamer aan het worden, omdat je jouw woning aan het isoleren bent. Je woning zal minder last hebben van tocht en dat is goed nieuws voor je gezondheid, want er kunnen veel bacteriën in tocht zitten. Ook de huistemperatuur zal altijd aangenaam zijn.

Ga over op groene stroom

Zelf ben ik volledig energieneutraal gaan wonen en heb ik hier nog geen moment spijt van gehad.

Je hebt geen hoge energierekeningen meer en je draagt bij aan een beter milieu. Dit geeft mij een voldaan gevoel en ik woon in een super comfortabele woning. Nooit heb ik last van koude voeten of tocht in huis. Gasloos wonen is in mijn ogen echt de toekomst, want de CO2-uitstoot moet verminderd worden en daarvoor moeten we grijze stroom (o.a. gas) gaan vervangen voor groene stroom.

Gerelateerde berichten
Energie

Isolatiemaatregelen helpen met terugdringen van stookkosten

4 Minuten lezen
Het stookseizoen kan een behoorlijke impact hebben op je energierekening. Gelukkig zijn er effectieve maatregelen die je kunt nemen om de kosten…
Energie

Hoe werkt een energievergelijker?

2 Minuten lezen
U bent op zoek naar de goedkoopste energieleverancier? Een energievergelijker is de beste manier om dit te vinden. Het scheelt u zelf…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *