NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

De grootste voordelen van boxsprings

2 Minuten lezen
grootste voordelen van boxsprings

Een goede nachtrust is het belangrijkste dat een bed moet bieden. Boxsprings staan er om bekend dat zij u van een goede nachtrust kunnen voorzien. Maar naast dat deze bedden zorgen dat u goed uitgerust wakker wordt, bieden zij nog meer voordelen ten opzichte van normale bedden. Deze voordelen maken dat boxsprings nog geliefder zijn geworden. Over welke voordelen wij het hebben? Dat leest u in dit artikel. 

Elektrisch verstelbare boxsprings

Er zijn momenteel veel boxsprings verkrijgbaar die zijn uitgerust met een elektrisch verstelbare bodem. De bodem is voorzien van een hoofd- en voeteneinde die in hoogte verstelbaar is. Door middel van een afstandsbediening kunt u het bed eenvoudig in hoogte verstellen. Dit heeft als voordeel dat u nu nog comfortabeler een boek op bed kan lezen of vanuit uw bed rechtop naar de tv kunt kijken. 

Een ander voordeel van de verstelbare bodem is dat het kan helpen bij het bestrijden van lichamelijke klachten. Zo kunt u de bodem zo verstellen dat uw rug of nek minder belast wordt tijdens het slapen. Hierdoor krijgen de spieren en wervels meer rust. Dit draagt bij aan een goed herstel van de klachten. Uiteindelijk gaat u merken dat niet alleen uw rug of nek beter aan gaan voelen, maar dat u zelf ook veel meer uitgerust bent. 

Stel zelf uw boxspring samen

Bij boxsprings is het mogelijk om de bedden geheel naar eigen smaak te laten maken. Deze bedden zijn namelijk verkrijgbaar in veel verschillende soorten en kleuren. U kunt zelf de kleuren samenstellen. Hierdoor past er altijd een boxspring bij het interieur van uw slaapkamer. Verder zijn er bij boxsprings verschillende uitbreidingen mogelijk. Zo kunt u er bijvoorbeeld er voor kiezen om een matchend tv-meubel te kopen of het bed te voorzien van een elektrische bodem.

 De instaphoogte

Boxsprings staan voornamelijk bekend om de hoogte van de bedden. De hoogte zorgt dat u nu nog gemakkelijker uw bed kan verschonen. U kunt namelijk gemakkelijker bij het matras doordat u minder diep hoeft te bukken. Ook zorgt de hoogte ervoor dat het gemakkelijker is om in en uit het bed te komen. Hier is minder kracht en lichamelijke inspanning voor nodig.  Voornamelijk voor mensen met lichamelijke klachten kan dit een uitkomst zijn. 

Bepaal zelf uw slaapcomfort op een boxspring

Boxsprings staan al bekend om het hoge slaapcomfort, maar u kunt dit zelf nog meer uitbreiden. Dit kunt u doen door een matrastopper bovenop uw normale matras te leggen. Een goed matras zorgt namelijk voor een goede ondersteuning van het lichaam, maar is niet altijd even prettig om op te liggen. Een matrastopper is verkrijgbaar in harde en zachte varianten. U kunt dus zelf weten op welke ondergrond u slaapt. Door een matrastopper bovenop het normale matras te leggen, kunt u nu genieten van een goede ondersteuning van het matras en het comfort van de topper.

Gerelateerde berichten
Slapen

Wat is de ontwikkeling van bedden in de geschiedenis?

2 Minuten lezen
Bedden zijn al duizenden jaren een belangrijk onderdeel van de menselijke cultuur. Hier is een overzicht van de ontwikkeling van bedden door…
Slapen

Tips om beter te slapen

2 Minuten lezen
Slecht geslapen? Dat is geen pretje!Veel mensen hebben slaapproblemen en dat kan je op de lange termijn flink gaan opbreken. Mensen die…
Slapen

Activiteiten in Noordwijk

1 Minuten lezen
Woont u in Noordwijk of wilt u er even aan dagje op uit, dan is er genoeg te beleven in en rondom…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *