NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

Handig stappenplan om te verhuizen

1 Minuten lezen

Maak het proces van verhuizen voor jezelf makkelijker door dit stappenplan van verhuisbedrijf Utrecht te volgen. Zo voorkom je stress en andere problemen. Verhuizen blijft een lastig dingetje. Het is niet het leukste om te doen en er zit vaak veel tijd in. Daarbij komt nog eens kijken dat er veel dingen mis kunnen gaan. Spullen kwijtraken of gaan kapot. In dit artikel geven we je een stappenplan met een paar handige tips. Met dit plan heb je meer overzicht en zal je tegen minder problemen aanlopen. Kijk voor een betrouwbaar verhuisbedrijf op bij verhuisbedrijf Utrecht.

Voorbereiding

De voorbereiding is het belangrijkst. Als je alles voor jezelf op een rijtje zet heb je gelijk een beter overzicht. Maak een lijst met spullen die prioriteit hebben en maak een lijst met spullen die eigenlijk weg kunnen. Zo ruim je gelijk op en is je nieuwe huis direct wat netter. Regel daarnaast genoeg verhuisdozen. De beste manier is om deze te huren van kennissen. Je kan ook dozen krijgen bij lokale supermarkten maar die zijn alleen aan te raden voor kleinere accessoires. 

Tips voor inpakken

Na je voorbereiding kan je beginnen met inpakken. Voor elk soort interieur heb je weer andere inpaktechnieken. Je kan ervoor kiezen om speciaal verhuismateriaal te kopen zoals folie en papier. Maar je kan ook budget besparen en simpele trucjes gebruiken. Doe bijvoorbeeld handdoeken om de breekbare spullen. Zo voorkom je ook dat breken. Doe sokken om glazen en doe je kleding in vuilniszakken. Dit zijn allemaal dingen die je al in huis hebt en ook moet verhuizen. 

Uitpakken

Nadat je alles hebt ingepakt en naar je nieuwe huis hebt gebracht mag je weer gaan uitpakken. Ook dit kan efficiƫnt. Pak namelijk eerst de grote meubels uit. Dan kan je gelijk je interieur inrichten en loop je minder snel tegen verrassingen aan dat dingen niet passen bijvoorbeeld. Pak tot slot alles uit per kamer. Zo hou je het voor jezelf overzichtelijk en weet je hoe ver je bent en wat je mist.

Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *