NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Beveiliging

Preventiemaatregelen voor betere inbraakbeveiliging

2 Minuten lezen

Door de Corona crisis zijn er minder inbraakpogingen en juist meer pogingen van fraude via het internet. Desondanks is nooit verkeerd om enkele goede preventiemaatregelen te nemen voor inbraken. Met hulp van professionele slotenmakers kan je een heel eind komen. Zo kan je op https://slotenmakersinleiden.nl/slotenmaker-noordwijk/ meer lezen over beveiligingsmogelijkheden. En in deze blog lees je welke maatregelen je zou kunnen nemen om de kans van inbrekers te verkleinen.

Waarschuw inbrekers

Een goede manier om inbraken te voorkomen is door inbrekers te waarschuwen. Dit kan door middel van een bordje, denk maar aan een bordje van een waakhond met de tekst pas op. Je zou wel gek zijn als je bij zo’n woning gaat inbreken. Heb je geen waakhond dan kun je inbrekers alsnog waarschuwen, bijvoorbeeld met camera, een alarmsysteem of een nachtlamp. De inbrekers zitten niet te wachten op dit soort complicaties en kunnen ervoor kiezen om jouw woning over te slaan. 

Werk samen met de buren

Een goed idee kan zijn om een samenwerking aan te gaan met je buren. Maak samen een groepsapp aan en waarschuw elkaar bij verdachte situatie. Aan je buren kun je ook hulp vragen als je een paar dagen weg bent of op vakantie gaat. Zij kunnen er dan voor zorgen dat er een leefbare sfeer blijft, waardoor het lijkt alsof er wel iemand thuis is. Dit kan zijn door wat spullen op het aanrecht te laten, de post op te ruimen, een lampje aan te zetten of bijvoorbeeld de gordijnen open of dicht te doen.

Beveilig je woning beter

Nieuwbouw woningen zijn tegenwoordig allemaal goed geïsoleerd en beter beveiligd tegen inbrekers. Dit soort woningen hebben goede kwaliteit sloten, deuren en ramen waar inbrekers niet zomaar in kunnen komen. Slotenmakers in Zoetermeer kan je de slotenservices verlenen om de veiligheid te garanderen.  Heb je een oude woning dan zou je eens naar de opties moeten kijken om te investeren in raamisolatie of betere sloten van een slotenmaker. Niet alleen verbeteren deze investeringen de veiligheid van je woning, maar ook de waarde. 

Maak het inbrekers niet gemakkelijk

Met een alarmsysteem, betere kwaliteit sloten en een samenwerking met de buren kun je de kans op succesvolle inbraken enorm verkleinen. Desondanks moet je er ook rekening mee houden dat inbrekers ook steeds sluwer worden. De laatste tip is om het ze niet gemakkelijk te maken. Pas om met het delen van vakantie informatie op social media en bespreek dit ook met je kinderen. Inbrekers houden deze informatie in de gaten en kiezen hun targets bewust uit. Tenslotte is de laatste aanrader om kostbare spullen goed op te bergen. Laat geen kostbare spullen op tafel slingeren of autosleutels bij het raam, want inbrekers zien dit en zijn er zo vandoor met deze spullen.
Hopelijk zul je door het uitvoeren van deze tips nooit (meer) last hebben van een inbraak.

Gerelateerde berichten
Beveiliging

Ongebruikelijke inbraakmethoden die criminelen overal ter wereld gebruiken

4 Minuten lezen
Inbraak is een misdaad die al eeuwenlang bestaat, waarbij criminelen voortdurend nieuwe en inventieve methoden bedenken om in huizen en bedrijven in…
Beveiliging

Inbraakdiefstal kun je voorkomen met behulp van deze tips

2 Minuten lezen
Inbrekers hopen dat mensen vergeten hun ramen of deuren dicht te doen, zodat ze naar binnen kunnen sluipen. Inbrekers gebruiken echter ook…
Beveiliging

Veilige en leefbare woning maken

2 Minuten lezen
Wil men een veilige en leefbare woning maken dan kan men vakmensen als slotenmakers, dakspecialisten en interieurdesigners om hulp vragen. Hun kennis…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *